Basis Samarbejde

Hundene gennemgår en rivende udvikling fra hvalp til voksen hund på ganske kort tid og derfor er det, specielt for en unghund, vigtigt at vedligeholde træningen og det positive samvær med mennesker og artsfæller, for at den udvikler sig til og forbliver en harmonisk hund.

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for hunde og ejere med begrænset træningserfaring. Din hund kan være unghund eller voksen hund, men har af den ene eller anden årsag begrænset erfaring i at træne i nærhed af andre hunde.

Holdet er for dig, der ønsker at vedligeholde din hunds træning og opbygge eller fortsætte jeres gode samarbejde. Det kan også være dig, der som hundeejer, enten aldrig har lært eller måske bare ønsker at få genopfrisket, hvorledes træning ved hjælp af positive træningsmetoder giver en glad og velfungerende familiehund.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder. Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke ligesom hunden skal lære praktiske ting som f.eks. ikke at hoppe op. Introduktion til og brug af klikkertræning vil indgå i programmet.

Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes erfaring og motivation og altid foregå i små sekvenser af gangen.

Leg og samvær

Socialiseringen er stadig en meget vigtig læring for alle hunde. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Næste hold starter

Lørdag den 14. august 2021

Hvornår

Lørdage kl. 09.30 – 10.45 følgende dage:

Uge 32: 14. august
Uge 33: 21. august
Uge 34: Ingen træning
Uge 35: 04. september
Uge 36: 11. september
Uge 37: 18. september
Uge 38: 25. september
Uge 39: 02. oktober
Uge 40: 09. oktober

Hvor

Træningen foregår fortrinsvis på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Enkelte lektioner kan foregår i lokalområdet.

Pris:

1150,- kr. for 6 timer.

Max 8 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser