Basis Samarbejde

Hundene gennemgår en rivende udvikling fra hvalp til voksen hund på ganske kort tid og derfor er det, specielt for en unghund, vigtigt at vedligeholde træningen og det positive samvær med mennesker og artsfæller, for at den udvikler sig til og forbliver en harmonisk hund.

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for hunde og ejere med begrænset træningserfaring. Din hund er fra ½ år gammel og kan være unghund eller voksen hund, men har af den ene eller anden årsag begrænset erfaring i at træne i nærhed af andre hunde.

Du har evt. trænet på hvalpehold og ønsker at vedligeholde din hunds træning og fortsætte jeres gode samarbejde. Det kan også være dig, der som hundeejer, enten aldrig har lært eller måske bare ønsker at få genopfrisket, hvorledes træning ved hjælp af positive træningsmetoder giver en glad og velfungerende familiehund.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder. Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke ligesom hunden skal lære praktiske ting som f.eks. ikke at hoppe op. Introduktion til og brug af klikkertræning vil indgå i programmet.

Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes erfaring og motivation og altid foregå i små sekvenser af gangen.

En træningslektion vil foregår i Hammel by og en i Frijsenborgskoven.

Teori

Hver lektion vil desuden indeholde ca. et kvarters teori indenfor et relevant emne. Emner indenfor f.eks. kropssprog, vaccination, fodring, mental aktivering, racekendskab, stress mv.

Leg og samvær

Socialiseringen er stadig en meget vigtig læring for hunde i udvikling. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem – specielt når nu hormoner begynder at spille ind. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Næste hold starter

Tirsdag den 4. maj

Hvornår

Tirsdag kl. 19.45 – 20.45

Uge 18: 04. maj
Uge 19: 11. maj
Uge 20: 18. maj
Uge 21: Ingen træning
Uge 22: 01. juni
Uge 23: 08. juni
Uge 24: 15. juni

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard,
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Pris:

750,- kr. for 6 timer.

Max 8 hunde på holdet.

Ledige pladser