Formiddagsaktive

Formiddagsaktive er for dig, der har mulighed for at være sammen med din hund om formiddagen og som ønsker at træne og aktivere din hund på en positiv måde sammen med andre hundeejere. Holdet er for alle hunde uanset race, alder og træningserfaring.

Træningen

Her kan alt ske. Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes/ejeres træningserfaring og motivation. På tidligere hold har vi trænet samarbejdsøvelser, rally, indlært forskellige tricks, lavet felt- og sporarbejde, trænet kropskontrol på Hundensgaard motorikbane samt taget på træningstur i Hammel by eller på skovtur i Frijsenborgskoven.

Vi vil denne sæson fortsætte med at have fokus på træning af Nose Work, som går ud på at lære hundene at identificere og finde duften af f.eks. en dråbe lavendel-hydrolat. Dette er kursisterne fra vinter 2022-2023 startet op på, men du kan sagtens nå at være med og lære denne fantastiske måde at aktivere din hund på.

Foruden Nose Work træningen vil vi træne andre øvelser også, så det bliver aldrig kedeligt.

Socialt samvær

Det sociale samvær mellem både hundeejere og hunde prioriteres højt på dette hold. Når hundene holder fri sammen uden snor, vil det foregå sammen med ligesindede artsfæller i de indhegnede folde. Vi vil altid være inde i indhegningerne sammen med hundene, så vi kan hjælpe og støtte dem i eventuelle konflikter.

Start

Tirsdag den 18. april 2023

Sted

Hundensgaard
Voldby Hedevej 40
8450 Hammel.

Instruktør

Ditte Maria Nors Jensen.

Hvornår

Tirsdag kl. 10.00 – 11.00

Uge 16: 18. april
Uge 17: 25. april
Uge 18: 02. maj
Uge 19: 09. maj
Uge 20: 16. maj
Uge 21: 23. maj
Uge 22: Ingen træning
Uge 23: 06. juni
Uge 24: 13. juni

Pris

1000,- kr. for 8 timer

Antal

Max 8 hunde på holdet

Ingen ledige pladser