Formiddagsaktive

Formiddagsaktive er for dig, der har mulighed for at være sammen med din hund om formiddagen og som ønsker at træne og aktivere din hund på en positiv måde sammen med andre hundeejere. Holdet er for alle hunde uanset race, alder og træningserfaring.

Træningen

Her kan alt ske. Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes/ejeres træningserfaring og motivation. På tidligere hold har vi trænet samarbejdsøvelser, rally, indlært forskellige tricks, lavet felt- og sporarbejde, trænet kropskontrol på Hundensgaard motorikbane samt taget på træningstur i Hammel by eller på skovtur i Frijsenborgskoven.

Vi har også snuset til træning af Nose Work, som går ud på at lære hundene at identificere og finde duften af f.eks. en dråbe lavendel-hydrolat.

Der er altid god stemning på holdet og jeg kan roligt love dig, at det aldrig bliver  kedeligt.

Socialt samvær

Det sociale samvær mellem både hundeejere og hunde prioriteres højt på dette hold. Når hundene holder fri sammen uden snor, vil det foregå sammen med ligesindede artsfæller i de indhegnede folde. Vi vil altid være inde i indhegningerne sammen med hundene, så vi kan hjælpe og støtte dem i eventuelle konflikter.

Start

Tirsdag den 7. november 2023

Sted

Hundensgaard
Voldby Hedevej 40
8450 Hammel.

Instruktør

Ditte Maria Nors Jensen.

Hvornår

Tirsdag kl. 10.00 – 11.00

Uge 45: 07. februar
Uge 46: 14. november
Uge 47: 21. november
Uge 48: 28. november
Uge 49: 05. december
Uge 50: 12. december

Pris

750,- kr. for 6 timer

Antal

Max 8 hunde på holdet

Ledige pladser