FORMIDDAGSUNGHUND – TORSDAG

Dette hold er for dig, der har trænet på hvalpehold og nu har en unghund. Din hund er endnu ikke blevet et år og du ønsker at vedligeholde dens træning og fortsætte jeres gode samarbejde.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder.
Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke ligesom vi skal træne praktiske øvelser som f.eks. ikke at hoppe op.

Introduktion til og brug af klikkertræning vil ligeledes indgå i programmet. Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes erfaring og motivation og altid foregå i små sekvenser af gangen.

Teori

Hver lektion vil desuden indeholde ca. et kvarters teori indenfor et relevant emne. Emner indenfor f.eks. kropssprog, dæmpende signaler, mental aktivering, alene hjemme problemer, racekendskab, stress mv.

Leg og samvær

Socialiseringen er stadig en meget vigtig læring for hunde i udvikling. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem – specielt når nu hormoner begynder at spille ind. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Næste hold starter

Torsdag den 28. oktober 2021

Hvornår

Torsdag kl. 10.00 – 11.00

Uge 43: 28. oktober
Uge 44: 04. november
Uge 45: 11. november
Uge 46: 18. november
Uge 47: 25. november
Uge 48: 02. december
Uge 49: 09. december
Uge 50: 16. december

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard,
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Pris:

950,- kr. for 8 timer.

Max 8 hunde på holdet.

Ledige pladser