Gå pænt i snor – Rally

Denne temalørdag er for dig, der ønsker en hund, der går pænt i snor – uden at trække. Det er for dig der ønsker at arbejde videre med- eller stifte bekendtskab med hundesporten Rally, for herved at opnå det gode samarbejde med din hund.

Dagen er tilegnet alle hunde, der tidligere har trænet hos Hundensgaard eller har erfaring fra tilsvarende træning. Træningen tilrettelægges efter den enkelte hund og ejeres motivation og træningserfaring.

Træningen

Gennem forskellige samarbejds- og kontaktøvelser vil du denne dag får redskaber til, hvordan du kan træne din hund til at synes, det er fantastisk at følges med dig – med løs line!

Vi vil træne flere øvelser fra Rally, som er en forholdsvis ny hundesport i Danmark. I Rally skal hund og ejer i et afslappet samarbejde udføre forskellige øvelser, der er illustreret på skilte. Der kan være 10 – 12 skilte på en Rallybane, som gennemføres i træk med en ganske slap line og en engageret og glad hund.

Formålet med denne temalørdag er at booste det gode samarbejde hund og ejer imellem og dermed få  mange gode gåture med din hund – i løs snor fremover.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde vil der naturligvis altid være plads til. Hundene vil blive inddelt i hold med ligesindede hunde og foregår i de indhegnede folde under kontrollerede forhold.

Temalørdagen foregår

Lørdag den 20. marts 2021.

Hvornår

Kl. 11.15 – 12.30.

Hvor

Hundensgaard.
Voldby Hedevej 40,
8450 Hammel.

Pris:

150,- kr.

Ingen ledige pladser