Hvalpe Fortsættere – Torsdag

Dette hold er for dig, der har trænet på hvalpehold og ønsker at vedligeholde dens træning og fortsætte jeres gode samarbejde.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder.

Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke ligesom vi skal træne praktiske øvelser som f.eks. ikke at hoppe op.

Introduktion til og brug af klikkertræning vil ligeledes indgå i programmet. Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes erfaring og motivation og altid foregå i små sekvenser af gangen.

Leg og samvær

Socialiseringen er stadig en meget vigtig læring for hunde i udvikling. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem – specielt når nu hormoner begynder at spille ind. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Start

Torsdag den 13. august 2020

Hvornår

Torsdage kl. 18.00 – 19.15

Uge 33: 13. august
Uge 34: 20. august
Uge 35: 27. august
Uge 36: 03. september
Uge 37: 10. september
Uge 38: 17. september
Uge 39: 24. september
Uge 40: 01. oktober

Hvor

Træningen foregår på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Pris

950,- kr. for 10 timer

Antal

Max 8 hunde på holdet

Ledige pladser