Hvalpe Fortsættere – Torsdag

Dette hold er for dig, der har en hvalp fra alderen 4 mdr. som ønsker at vedligeholde dens træning og fortsætte jeres gode samarbejde.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder.

Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke ligesom vi skal træne praktiske øvelser som f.eks. ikke at hoppe op.

Introduktion til og brug af klikkertræning vil ligeledes indgå i programmet. Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes erfaring og motivation og altid foregå i små sekvenser af gangen.

Teori

Hver lektion vil desuden indeholde ca. 15 min. teori indenfor et relevant emne. Emner indenfor f.eks. kropssprog, dæmpende signaler, fodring, alene hjemme problemer, aktivering, positivt lederskab mv.

Leg og samvær

Socialiseringen er stadig en meget vigtig læring for hunde i udvikling. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem – specielt når nu hormoner begynder at spille ind. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Start

Torsdag den 3. juni 2021

Hvornår

Torsdage kl. 10.00 – 11.15

Uge 22: 03. juni
Uge 23: 10. juni
Uge 24: 17. juni
Uge 25: 24. juni

Træningen foregår på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Pris

575,- kr. for 5 timers teori og træning

Antal

Max 8 hunde på holdet

Ledige pladser