Hvalpe Fortsættere

Dette hold er for dig, der har en hvalp mellem 16 uger og 1 år (afhængig af race). I har måske deltaget på hvalpehold fra din hvalp var 8 uger og ønsker at fortsætte det gode samarbejde og arbejde videre med det, I allerede har lært.

Måske I ikke har deltaget på et hvalpehold og din hvalp er blevet lidt ældre, men I har brug for at lære de grundlæggende samarbejdsøvelser, få inspiration til videre læring og socialisere med jævnaldrende hvalpe.

Træningen

Træningen består af indlæring/vedligehold af grundlæggende lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Der vil også være plads til sjove øvelser som f.eks. at lære hundene at spille død eller at danse. Da hvalpe ikke kan koncentrere sig i længere tid af gangen, vil træningen foregå i små sekvenser.

På dette hold vil en træningslektion foregår i Hammel by og en i Frijsenborgskoven.

Teori

Hver lektion vil desuden indeholde ca. 15 min. teori indenfor et relevant emne. Emner indenfor f.eks. kropssprog, dæmpende signaler, fodring, alene hjemme problemer, aktivering, positivt lederskab mv.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde er naturligvis højt prioriteret på dette hold. Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Ny hvalp midt i sæsonen?

Får du hvalp midt i træningsforløbet, er det muligt at komme med på holdet til reduceret pris resten af sæsonen – så frem der er ledige pladser. Kontakt mig for at høre nærmere.

Start

Lørdag den 17. april 2021

Hvornår

Lørdag kl. 11.15 – 12.30

Uge 15: 17. april
Uge 16: 24. april
Uge 17: 01. maj
Uge 18: 08. maj
Uge 19: 15. maj
Uge 20: Ingen træning
Uge 21: 29. maj
Uge 22: Ingen træning
Uge 23: 12. juni
Uge 24. 19. juni

Pris

1150,- kr. for 10 timers teori og træning.

Der er max 8 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser