Hvalpe Fortsættere

Dette hold er for dig, der har en hvalp mellem 16 uger og 1 år (afhængig af race). I har deltaget på hvalpehold og ønsker at fortsætte det gode samarbejde og arbejde videre med det, I allerede har lært.

Måske I ikke har deltaget på et hvalpehold, men I har brug for at lære de grundlæggende samarbejdsøvelser, få inspiration til videre læring og socialisere med jævnaldrende.

Træningen

Træningen består af indlæring/vedligehold af grundlæggende lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Der vil også være plads til sjove øvelser som f.eks. at lære hundene at spille død eller at danse. Da hvalpe ikke kan koncentrere sig i længere tid af gangen, vil træningen foregå i små sekvenser.

Enkelte træningslektioner kan evt. foregår i Hammel by eller i Frijsenborgskoven.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde er naturligvis højt prioriteret på dette hold. Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Ny hvalp midt i sæsonen?

Får du hvalp midt i træningsforløbet, er det muligt at komme med på holdet til reduceret pris resten af sæsonen – så frem der er ledige pladser. Kontakt mig for at høre nærmere.

Start

Lørdag den 11. februar 2023

Hvornår

Lørdag kl. 11.30 – 12.30 følgende dage:

Uge 06: 11. februar
Uge 07: 18. februar
Uge 08: 25. februar
Uge 09: 04. marts
Uge 10: 11. marts
Uge 11: 18. marts

Hvor

Hundensgaard.
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Instruktør

Merethe Paludan.

Pris

750,- kr. for  timers træning.

Antal

Der er max 8 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser