Hvalpetræning hold 2 – Juli

Dette hold er for dig, der har en hvalp mellem 8 uger og ½ år (afhængig af race).

Socialisering og miljøtræning er meget vigtigt læring for en hvalp, idet den i begyndelsen af sit liv danner sin grundlæggende opfattelse af verden omkring sig. Får hvalpen derfor en masse positive oplevelser med artsfæller, nye mennesker, ting og steder, vil den være godt rustet til de udfordringer, den vil møde senere i livet.

Træningen

Træningen består af indlæring af grundlæggende lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Der vil også være plads til sjove øvelser som f.eks. at lære hundene at spille død eller at danse. Da hvalpe ikke kan koncentrere sig i længere tid af gangen, vil træningen foregå i små sekvenser.

På dette hold vil en træningslektion foregår i Hammel by og en i Frijsenborgskoven.

Teori

Hver lektion vil desuden indeholde ca. 15 min. teori indenfor et relevant emne. Emner indenfor f.eks. kropssprog, dæmpende signaler, alene hjemme problemer, aktivering, positivt lederskab mv.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde er naturligvis højt prioriteret på dette hold. Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Ny hvalp midt i sæsonen?

Får du hvalp midt i træningsforløbet, er det muligt at komme med på holdet til reduceret pris resten af sæsonen – så frem der er ledige pladser. Kontakt mig for at høre nærmere.

Næste hold starter

Tirsdag den 6. juli 2021

Hvornår

Tirsdag og torsdag kl. 19.45 – 21.00

Uge 27: 06. juli og 08. juli
Uge 28: 13. juli og 15. juli
Uge 29: 20. juli og 22. juli
Uge 30: 27. juli og 29. juli

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

En lektion vil foregå i Frijsenborgskoven og en lektion vil foregå i Hammel by.

Pris:

1150,- kr. for 10 timer

Ingen ledige pladser