Hvalpetræning – maj – juni

Dette hold er for dig, der har en sommerhvalp mellem 8 uger og ½ år (afhængig af race).

Socialisering og miljøtræning er meget vigtigt læring for en hvalp, idet den i begyndelsen af sit liv danner sin grundlæggende opfattelse af verden omkring sig. Får hvalpen derfor en masse positive oplevelser med artsfæller, nye mennesker, ting og steder, vil den være godt rustet til de udfordringer, den vil møde senere i livet.

Træningen

Træningen består af indlæring af grundlæggende lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Der vil også være plads til sjove øvelser som f.eks. at lære hundene at spille død eller at danse. Da hvalpe ikke kan koncentrere sig i længere tid af gangen, vil træningen foregå i små sekvenser.

Teori

Hver lektion vil desuden indeholde ca. 15 min. teori indenfor et relevant emne. Emner indenfor f.eks. kropssprog, dæmpende signaler, alene hjemme problemer, aktivering, positivt lederskab mv.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde er naturligvis højt prioriteret på dette hold. Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Ny hvalp midt i sæsonen?

Får du hvalp midt i træningsforløbet, er det muligt at komme med på holdet til reduceret pris resten af sæsonen – så frem der er ledige pladser. Kontakt mig for at høre nærmere.

Næste hold starter

Lørdag den 2. maj 2020

Hvornår

Lørdag kl. 11.00 – 12.15

Uge 18: 02. maj
Uge 19: Ingen træning
Uge 20: 16. maj
Uge 21: 23. maj
Uge 22: Ingen træning
Uge 23: 06. juni
Uge 24: 13. juni

Hvor

Træningen foregår på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Pris:

600,- kr. for 6 + 1/4 time.
Max 8 hvalpe hunde på holdet.

Ingen ledige pladser