Klik & Tricks

Denne temalørdag er for dig, der ønsker at give din hund (og dig selv) nye udfordringer. I har basistræningen i orden fra deltagelse i minimum hvalpe- og unghundetræning. Din hund kan være ung eller ældre og du vil gerne lære den nye øvelser og tricks, der styrker jeres samarbejde endnu mere.

Træningen

Omdrejningspunktet i træningen vil være klikkertræning, hvorfor vi vil starte med en kort introduktion til brugen af klikker. Vi skal lære hundene nye øvelser og tricks og gøre dem bevidste om, de har kontrol over, hvad der kan ske.

Træningen vil bestå af en bred vifte af øvelser, der skaber en harmonisk hund og et godt samarbejde hund og ejer imellem. Vi starter op på nye tricks som f.eks. at tørre poterne af på måtte, åbne/lukke skuffer, gemme hovedet i en spand etc.

Vi skal i det hele taget give hundene en oplevelse af, at det at lære, er fantastisk sjovt 🙂

Socialt samvær og pauser

Da det kræver meget koncentration at træne tricks, vil vi tage korte pauser, hvor hundene kan øve kropskontrol på Hundensgaard motorikbane, gå rundt og snuse lidt i området eller hvor de kan være sammen uden snor. Den frie leg foregår i de indhegnede folde i grupper, hvor hundene passer sammen i størrelse og temperament.

Temalørdagen foregår

Lørdag den 6. marts 2021

Hvornår

Kl. 11.15 – 12.30.

Pris:

150,- kr.

Ingen ledige pladser