Motorik og Kropskontrol

Dette hold er for dig, der ønsker at gøre din hund mere bevidst om dens motorik og styrke dens kropskontrol. Dig der ønsker at give den udfordringer med at holde balance og koncentrere sig om en fysisk opgave i roligt og kontrolleret tempo.

Holdet er tilegnet alle hunde over 1 år, der tidligere har trænet hos Hundensgaard eller har erfaring fra tilsvarende træning. Træningen tilrettelægges efter den enkelte hund og ejeres motivation og træningserfaring.

Træningen

Træningen vil have fokus på at styrke hundenes motorik og kropskontrol. Dette vil vi træne på Hundensgaard motorikbane, på stammer mv. i skoven og på legeredskaber på legepladser.

For at undgå skader, når hundene balancerer på ting, er det vigtigt at holde koncentrationen og udføre bevægelser med kontrol. Dette vil vi træne ved bl.a. target-øvelser med snude og poter på baljer, musemåtter og lignende.

Træningen vil primært foregå på Hundensgaard arealer, men enkelte vil være i skoven eller på legeplads i Hammel.

En ekstra bonus ved træning af øvelser på denne måde er, at det gode samarbejde hund og ejer imellem styrkes! Hunden får opbygget tillid til, at dét ejer beder den om at gøre, er trygt for den og medfører endda positiv forstærkning. Den kan stole på at ejer vil hjælpe og støtte den og den får endvidere opbygget selvtillid.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde vil der naturligvis altid være plads til. Hundene vil blive inddelt i hold med ligesindede hunde og foregår i de indhegnede folde under kontrollerede forhold.

Træningen foregår primært på Hundensgaard, Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel, men enkelte lektioner vil foregå i Frijsenborgskoven eller på legeplads i Hammel.

Næste hold starter

Torsdag den 12. august 2021

Hvornår

Torsdage kl. 19.00 – 20.00

Uge 32: 12. august
Uge 33: 19. august
Uge 34: 26. august
Uge 35: 02. september
Uge 36: 09. september
Uge 37: 16. september

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard, Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

En enkelt lektion vil evt. foregå på legeplads i Hammel.

Pris

950,- kr. for 6 timer.

Antal

Max 6 hunde på holdet.

Tilmelding åbner 1. juli 2021