Nose Work – Øvede

Denne temalørdag er for dig, der træner Nose Work med din hund og ønsker at udfordre den i nyt miljø. For hunde, der kender duften af lavendel og/eller eukalyptus og er klar til flere udfordringer.

Nose Work er en aktivitet, som man kan træne med hunden alle steder. Det er for alle hunde uanset race, alder og træningserfaring.

Nose Work er sjovt, udfordrende og udviklende for både hund og ejer. Du kan deltage i Nose Work konkurrencer eller blot anvende det som en super aktivering for din hund.

Hvad er Nose Work?

Nose Work er en hundesport i rivende udvikling. Overordnet er formålet, at hunden skal udføre et søg efter bestemte dufte i et nyt og ukendt miljø. De 4 forskellige miljøer er:

1) Beholder-/kassesøg
2) Indendørssøg
3) Udendørssøg på et afgrænset område
4) Køretøjssøg

Træningen

På denne temalørdag vil vi starte med fælles beholdersøg og herefter arbejde samme to og to med at  sætte søg op og lade hundene søge på skift i alle 4 miljøer.

Der vil være flere køretøjer som traktor og trailer til rådighed, der vil være mulighed for udendørssøg på motorikbanen og indendørssøg i stald og evt. butik.

Leg og samvær

Hundene får naturligvis fri til socialt samvær uden snor ind imellem næsearbejdet. Dette foregår altid i de indhegnede folde og i mindre grupper hvor hundene passer sammen i temperament og størrelse.

Temalørdagen foregår

Lørdag den 27. februar 2021

Hvornår

Kl. 11.15 – 12.30.

Hvor

Hundensgaard.
Voldby Hedevej 40,
8450 Hammel.

Pris:

150,- kr.

Ledige pladser