Schweiss Spor – Fortsættere

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for dig, der er i gang med at træne schweiss-spor med din hund og som ønsker at vedligeholde træningen samt give din hund nye udfordringer.

Vi vil på dette hold arbejde med sporlægning og -søg med din hund. Vi vil udelukkende arbejde med schweiss – dvs. slæb af klov, indvolde og dryp af schweiss (blod).

I vil blive sat sammen med en makker, således I kan hjælpe hinanden med at lægge spor og evaluere, hvordan jeres hunde går sporene.

Træningen

Træningen vil dreje sig om spor.

Sværhedsgraden af sporene vil gradvist blive øget ved f.eks. at gå længere spor, ved at tilføje buer og knæk, ved at lægge sporene på forskelligt underlag eller ved at lade andre personer lægge sporet eller lave forstyrrelser på sporet.

Socialt samvær

På dette hold er ikke indlagt tid til leg, men hundene må naturligvis lukkes fri og lege efter træningen, hvis ejerne er enige herom. Dette foregår altid i de indhegnede folde og i mindre grupper hvor hundene passer sammen i temperament og størrelse.

Tidligere kursist fortæller om træningen

Det har været SÅ interessant at se hundene arbejde med deres naturlige instinkter. Nogle af hundene genfandt meget hurtigt evnen og glæden ved at gå spor på blod, andre skulle først grundigt undersøge deres nye job og opmundres heri.  Fælles for alle hundene er, at de altid fandt byttet.  Der var også tydelige forskelle hunderacerne imellem, da hundene senere blev introduceret i at gå spor på andre dyr fx pels af kanin og muldvarp. 
Holdet rummer store udviklingspotentialer for såvel hund som ejer og styrker båndet og samarbejdet imellem parterne. Min hund og jeg er blevet så begejstret for Schweiss, at vi træner fast et par gange om ugen.

Næste hold starter

Tirsdag den 16. august 2022

Hvornår

Tirsdag kl. 19.00 – 20.00 følgende dage:

Uge 33: 16. august
Uge 34: 23. august
Uge 35: 30. august
Uge 36: 06. september
Uge 37: 13. september
Uge 38: 20. september
Uge 39: 27. september
Uge 40: 04. oktober

Hvor

Træningen foregår på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Pris

1350,- kr. for 8 timer

Ingen ledige pladser