Schweiss Spor – Marts 2021

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for dig, der ønsker at opleve, hvor fantastisk en lugtesans din helt almindelige familiehund faktisk har. Du vil på dette hold få inspiration til hvorledes du kan aktivere din hund, med det den egentlig er aller bedst til; at bruge lugtesansen.

Vi vil på dette hold arbejde med sporlægning og -søg med din hund. Vi vil udelukkende arbejde med schweiss – dvs. slæb af klov, indvolde og dryp af schweiss (blod).

Forudsætninger for at deltage på holdet er, at du som minimum har deltaget på hvalpe- og/eller basishold på Hundensgaard eller på anden vis har grundelementerne i træningen med din hund på plads.

Træningen

Træningen vil dreje sig om spor.

Sværhedsgraden af sporene vil gradvist blive øget ved f.eks. at gå længere spor, ved at tilføje buer og knæk, ved at lægge sporene på forskelligt underlag eller ved at lade andre personer lave forstyrrelser på sporet.

Socialt samvær

På dette hold er ikke indlagt tid til leg, men hundene må naturligvis lukkes fri og lege efter træningen, hvis ejerne er enige herom. Dette foregår altid i de indhegnede folde og i mindre grupper hvor hundene passer sammen i temperament og størrelse.

Næste hold starter

Lørdag den 6. marts 2021.

Hvornår

Kl. 09.30 – 10.45 følgende dage:

Uge 09: 06. marts
Uge 10: 13. marts
Uge 11: 20. marts
Uge 12: Ingen træning
Uge 13: Ingen træning
Uge 14: Ingen træning
Uge 15: 17. april
Uge 16: 24. april
Uge 17: 01. maj

Pris:

950,- kr. for 7 ½ time.

Max 6 hunde på holdet!

Ingen ledige pladser