Store Vinterhvalpe – Lørdag

Dette hold er for dig, der har en unghund på mellem ½ – 1 år. Du har måske gået på hvalpehold og ønsker at fortsætte det gode samarbejde. Eller du har en unghund, som ikke har gået til træning før og som af den ene eller anden årsag har begrænset erfaring i at træne i nærhed af andre hunde.

OBS! Træningen foregår udendørs i al slags vejr. Kuldskære hunde kan derfor have brug for et dækken.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder.

Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke ligesom vi skal træne praktiske øvelser som f.eks. ikke at hoppe op.

Leg og samvær

Socialiseringen er en meget vigtig læring for hunde i udvikling. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem – specielt når nu hormoner begynder at spille ind. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Teori

Inden den praktiske træning vil vi mødes og snakke teori. Dette foregår uden hund i HundensgaardButik lørdag den 26. oktober kl. 10.00 – 12.30. Teorien vil indeholde emner som træningsmetoder, kropssprog, mental aktivering, alene hjemme problemer, neutralisering mv.

Instruktører

Teorien holdes af Adfærdsbehandler og Instruktør Ditte Nors, mens den praktiske træning primært vil blive varetaget af Merethe Paludan og Katrine Rosenørn under supervision af Ditte Nors.

Start

Lørdag den 26. oktober 2019

Hvornår

Lørdage kl. 10.00 – 11.00

Uge 43: 26. oktober. Teori kl. 10.00 – 12.30
Uge 44: 02. november
Uge 45: 09. november
Uge 46: 16. november
Uge 47: 23. november
Uge 48: 30. november
Uge 49: 07. december

Hvor

Hundensgaard, Voldby Hedevej 40,
8450 Hammel.

Pris:

850,- kr. for 8 ½ time

OBS! Max 8 hunde på holdet.

Ledige pladser