Temalørdag 30. april 2022

Motorik og Kropskontrol

Denne temalørdag er for dig, der ønsker at gøre din hund mere bevidst om dens motorik og styrke dens kropskontrol. Dig der ønsker at give den udfordringer med at holde balance og koncentrere sig om en fysisk opgave i roligt og kontrolleret tempo.

Temalørdagen er tilegnet alle hunde over ½ år, der tidligere har trænet hos Hundensgaard eller har erfaring fra tilsvarende træning. Træningen tilrettelægges efter den enkelte hund og ejeres motivation og træningserfaring.

Træningen

Træningen vil have fokus på at styrke hundenes motorik og kropskontrol. Dette vil vi træne på Hundensgaard motorikbane, på bajler, Fit Paws, skamler og lignende.

For at undgå skader, når hundene balancerer på ting, er det vigtigt at holde koncentrationen og udføre bevægelser med kontrol.

Træningen vil foregå på Hundensgaard motorikbane og træningsplads.

En ekstra bonus ved træning af øvelser på denne måde er, at det gode samarbejde hund og ejer imellem styrkes! Hunden får opbygget tillid til, at dét ejer beder den om at gøre, er trygt for den og medfører endda positiv forstærkning. Den kan stole på at ejer vil hjælpe og støtte den og den får endvidere opbygget selvtillid.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde vil der naturligvis altid være plads til. Hundene vil blive inddelt i hold med ligesindede hunde og foregår i de indhegnede folde under kontrollerede forhold.

Temalørdagen foregår

Lørdag den 30. april 2022

Hvornår

Kl. 09.30 – 10.45

Hvor

Træningen foregår på Hundensgaard,
Voldby Hedevej 40,
8450 Hammel.

Pris:

150,- kr. for 1+1/4 times træning.
Max 8 hunde på holdet.

Ledige pladser