Tema Lørdag – Aktivering af unghund

Vores hunde er (måske) alene hjemme i de lyse timer af døgnet, nu hvor vi har stillet urene til vintertid. Det er mørkt når vi står op, og mørkt når vi kommer hjem.

På denne Tema Lørdag vil du få inspiration til hvordan du kan aktivere din hund mental ude og inde. Vi skal lave sjove og udfordrende opgaver, som kan laves – også i de mørke timer af døgnet.

Din hund skal være min. ½ år gammel for at deltage.

Træningen

Dagen starter inde i Hundensgaard butik med en kort gennemgang af de aktiveringer vi skal lave. Din hund skal kunne vente i bilen i mens i ca. 20 minutter.

Vi skal bl.a. bruge aktiveringslegetøj, som vi selv laver af opvaskebaljer, krus og tomme wc ruller mm. Vi får også mulighed for at prøve det aktiveringslegetøj, der kan købes i f.eks. HundensgaardButik.

Vi skal gemme godbidder og legetøj og give hunden mulighed for at bruge snuden og sin hjerne, så den bliver naturlig træt.

På Hundensgaard Motorikbane skal vi lave opgaver, som også kan laves på de daglige gåture.  Herved får vi givet hunden en aktiv og sjov gåtur, som bliver sjovere for både hund og ejer.

Alt dette for at styrke samarbejdet mellem dig og din hund og for at kunne gå vinteren i møde med en veltilpas hund – som giver en veltilpas ejer

Husk

Vand til din hund
Yndlingslegetøj
To slags godbidder og masser af dem

Leg og socialt samvær

Der er ikke indlagt tid til leg og socialt samvær med de andre hunde denne dag, men du er velkommen til at benytte de indhegnede folde til leg efter træningen.

Temalørdagen foregår

Lørdag den 11. december 2021 kl. 10 – 12

Hvor

Hundensgaard.
Voldby Hedevej 40,
8450 Hammel.

Pris

250,- kr. incl. et marvben som du får på dagen.

Antal

Max 8 hunde på holdet.

Underviser

Merethe Paludan.

Ledige pladser