Udvidet Samarbejde

Dette hold er for dig, der ønsker at give din hund (og dig selv) nye udfordringer. I har grundtræningen i orden fra deltagelse i minimum hvalpe- og unghundetræning og er bekendt med træning med klikker. Din hund kan være ung eller ældre (min. 1 år) og du vil gerne lære den nye øvelser og tricks, der styrker jeres samarbejde endnu mere.

Træningen

Omdrejningspunktet i træningen vil være klikkertræning. Vi skal lære hundene nye øvelser og tricks og gøre dem bevidste om, de har kontrol over, hvad der kan ske.

Træningen vil bestå af en bred vifte af øvelser, der skaber en harmonisk hund og et godt samarbejde hund og ejer imellem. Vi skal træne tricks som f.eks. at tørre poterne af på måtte, åbne/lukke skuffer, gemme hovedet i en spand. Vi skal øve kropskontrol på Hundensgaard motorikbane og på legepladsen på Søndervangsskolen i Hammel. Vi skal stimulere hundens næser med spor- og feltsøg og i det hele taget give hundene en oplevelse af at det at lære, er fantastisk sjovt.

Enkelte træningsgange vil foregå andre steder end på Hundensgaard.

Socialt samvær

Hundene vil hver gang få pauser, hvor de kan være sammen uden snor. Den frie leg foregår i de indhegnede folde i grupper, hvor hundene passer sammen i størrelse og temperament.

Næste hold starter

Tirsdag den 2. april 2019

Hvornår

Tirsdag kl. 18.00 – 19.00

Uge 14: 02. april
Uge 15: 09. april
Uge 16: 16. april
Uge 17: 23. april
Uge 18: 30. april
Uge 19: 07. maj

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.
Enkelte træningsgange vil foregå andre steder i lokalområdet.

Pris:

550,- kr. for 6 timer

OBS: Max 8 hunde på dette hold!

Ledige pladser