Udvidet Samarbejde

Dette hold er for dig, der ønsker at give din hund (og dig selv) nye udfordringer. I har grundtræningen i orden fra deltagelse i minimum hvalpe- og unghundetræning og er bekendt med træning med klikker. Din hund kan være ung eller ældre og du vil gerne lære den nye øvelser og tricks, der styrker jeres samarbejde endnu mere.

Træningen

Omdrejningspunktet i træningen vil være klikkertræning. Vi skal lære hundene nye øvelser og tricks og gøre dem bevidste om, de har kontrol over, hvad der kan ske.

Træningen vil bestå af en bred vifte af øvelser, der skaber en harmonisk hund og et godt samarbejde hund og ejer imellem. Vi skal træne tricks som f.eks. at tørre poterne af på måtte, åbne/lukke skuffer, gemme hovedet i en spand. Vi skal øve kropskontrol på Hundensgaard motorikbane og på legepladsen på Søndervangsskolen i Hammel. Vi skal stimulere hundens næser med spor- og feltsøg og i det hele taget give hundene en oplevelse af at det at lære, er fantastisk sjovt.

Enkelte træningsgange vil foregå andre steder end på Hundensgaard.

Socialt samvær

Hundene vil hver gang få pauser, hvor de kan være sammen uden snor. Den frie leg foregår i de indhegnede folde i grupper, hvor hundene passer sammen i størrelse og temperament.

Næste hold starter

Torsdag den 23. april 2020

Hvornår

Torsdag kl. 18.00 – 19.00

Uge 17: 23. april
Uge 18: 30. april
Uge 19: 07. maj
Uge 20: 14. maj
Uge 21: Ingen træning
Uge 22: 28. maj
Uge 23: 04. juni
Uge 24: 11. juni
Uge 25: 18. juni

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.
Enkelte træningsgange vil foregå andre steder i lokalområdet.

Pris:

950,- kr. for 8 timer

Max 8 hunde på holdet

Ingen ledige pladser