Unghunde Samarbejde – Oktober 2021

Hundene gennemgår en rivende udvikling fra hvalp til voksen hund på ganske kort tid og derfor er det, specielt for en unghund, vigtigt at vedligeholde træningen og det positive samvær med mennesker og artsfæller, for at den udvikler sig til og forbliver en harmonisk hund.

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for unge hunde med begrænset træningserfaring. Din hund er fra ½ år gammel har begrænset erfaring i at træne i nærhed af andre hunde.

Du har trænet på hvalpehold og ønsker at vedligeholde din hunds træning og fortsætte jeres gode samarbejde og ved hjælp af positive træningsmetoder få en glad og velfungerende familiehund.

Træningen

På dette hold vil vi træne de øvelser, som gør gåturen sjov for både dig og din hund. At have en hund der kan gå pænt i snor og komme, når man kalder er to vigtige elementer, der er med til at hverdagens gåture bliver nogle, vi ser frem til, at have sammen med vores hund.

Vi træner udelukkende med positive metoder. Vi belønner hunden for ønsket adfærd og ignorer uønsket adfærd. Vi har fokus på at opbygge den gode kontakt mellem dig og din hund.  Vi vil træne følgende øvelser: Gå pænt i snor , indkald, sjov på gåturen, mental aktivering, kontakt og samarbejde, selvkontrol, ro på tæppe / underlag. Vi træner 6 lørdage og en af gangene vil vi mødes i skoven.

Leg og samvær

Socialiseringen er stadig en meget vigtig læring for hunde i udvikling. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem – specielt når nu hormoner begynder at spille ind. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Instruktør

Undervisningen varetages af Mertehe Paludan

Næste hold starter

Lørdag den 16. oktober 2021

Hvornår

Kl. 09.30 – 10.30 følgende dage:

Uge 41: 16. oktober
Uge 42: 23. oktober
Uge 43: 30. oktober
Uge 44: Ingen træning
Uge 45: 13. november
Uge 46: 20. november
Uge 47: 27. november

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.
En enkelt lektion vil foregå i skoven.

Pris:

750,- kr. for 6 timer

Ingen ledige pladser