Dyretelepati

Undrer du dig over, dit dyrs (ændrede) adfærd eller har du spørgsmål til dit dyr, du ønsker at få besvaret, tilbyder jeg at telepatere med dit dyr.

Hvordan foregår en telepatisession

Du sender mig to nyere billeder af dit dyr; et forfra og et fra siden (hvor jeg kan se hele kroppen). Jeg vil gerne vide dets navn og evt. kælenavn(e). Der udover sender du mig 2 – 3 spørgsmål til dit dyr, som du ønsker svar på.

Vi aftaler en dag, hvor jeg tager kontakt til dit dyr, så du ved, hvornår du kan forvente at få min tilbagemelding. Hverken du eller dit dyr behøver at gøre noget bestemt denne dag – energien er til stede uanset aktivitet eller ro.

Når jeg tager kontakt til dit dyr, har jeg brug for at have ro omkring mig. Derfor slukker jeg telefon og computer og vil ikke forstyrres. Jeg starter med at meditere og finder derefter ind i en fælles energi med dit dyr.

Jeg fornemmer dit dyrs sind og mærker efter i min egen krop, om det evt. har fysiske udfordringer, det ønsker at gøre mig opmærksom på. Jeg stiller dyret dine spørgsmål og får primært svar gennem billeder for mit indre blik. Ofte får jeg også sansninger gennem smagssans, lugtesans og hørelse, som dyret ønsker at formidle.

Efter endt telepatisession vil jeg notere mine sansninger ned på skrift samt indtale en lydfil med nærmere beskrivelse, som jeg sender til dig på mail samme dag.

Varighed

En telepatisession varer omkring 1 – 1½ time og foregår oftest en hverdag om formiddagen, hvor jeg har mest ro omkring mig.

Pris

Som nyuddannet juni 2023 er min opstartspris: 250,- kr.

Pr. 1. juni 2024 er prisen: 550,- kr.

Kontakt

Send mig følgende på mail til dmn@hundensgaard.dk:

  • 2 nyere billeder af dit dyr;
    1 forfra og 1 fra siden (hvor jeg kan se hele dyret).
  • Navn og evt. kælenavn(e) på dit dyr.
  • 2 – 3 spørgsmål til dit dyr.
  • Dit telefonnummer.

Baggrund

Jeg har mange års erfaring med hundetræning og adfærdsbehandling og har længe mærket en stærk kontakt med dyrene og følt, at de ville fortælle mig meget mere. Derfor har jeg taget uddannelsen Professionel Dyretelepatør.

Uddannelsen er med speciale i hunde, men jeg har i forløbet også haft telepatisessioner med både heste, katte og kaniner. Uddannelsen jeg har taget hos Clairvoyant og Dyretelepatør Berit Højgård, har en varighed af 10 måneder og omfatter 160 timers undervisning. Under uddannelsen har jeg haft øve-sessioner med mere end 50 dyr.

Læs nærmere om uddannelsen til Professionel Dyretelepatør her