Vigtige oplysninger

Vaccination

Din hund skal være vaccineret efter egen dyrlæges anbefaling, når du går til træning på Hundensgaard. WSAVA (World Small Animal Veterinary Association) anbefaler, at hvalpe vaccineres 2 gange med 4 ugers mellemrum ved 10 – 12 ugers alderen og igen ved 14 – 16 ugers alderen.

Det anbefales, at voksne hunde får lavet en såkaldt titermåling (= blodprøve der viser antistofniveau i kroppen) ved 16 mdr. og herefter hvert 3. år og kun vaccineres, hvis de har et lavt antistofniveau.
Læs nærmere om de opdaterede vaccinationsanbefalinger og titertest, som foretages hos Byens Dyreklinik i Århus.

Medbring venligst vaccinationspapirer til første træningslektion.

Forsikring

Den almindelige ansvarsforsikring er lovpligtig, men der foruden kræves også udvidet ansvarsforsikring, når der trænes på Hundensgaard.

Den lovpligtige forsikring hos mange selskaber dækker ikke, så frem din hund forvolder skade på instruktør eller anden kursist, hvis denne eksempelvis holder din hund ved indkald. Denne situation vil forsikringen da anse som selvforskyldt og den lovpligtige ansvarsforsikring dækker altså ikke.

Jeg er bekendt med at selskaberne Agria, Dyrekassen, Tjenestemændenes, Tryg, Codan og Lærerstandens forsikring dog dækker tilstrækkeligt med den lovpligtige ansvarsforsikring. Tjek hvorledes dit forsikringsselskab dækker, hvis din hund eksempelvis skader mig som instruktør.

Ansvarsforsikring forevises på første træningsdag.

Betaling

Efter tilmelding vil du modtage en faktura på mail, som bedes betales inden træningsstart. Din plads på holdet er hermed reserveret, men er dog først endelig sikret, når betalingen er registreret på min konto.

Mærk venligst indbetalingen med fakturanummer samt dit navn og gerne hvilket hold du er tilmeldt.

Træningsudstyr

Jeg anbefaler, at hunden bærer kropssele til træning samt at der anvendes en line a’ ca. 3 – 5 m, som kan justeres i længden (dog ikke en fleksline). Træningsudstyr forhandles i HundensgaardButik og vi er gerne behjælpelige med at finde passende udstyr til netop din hund.

Kvæler- og pighalsbånd accepteres ikke!

Huskeliste

 • Godbidder

  Masser af gode godbidder i små stykker. Pølse, ost eller hvad din hund kan lide

 • Kropssele og snor

  Anbefales til alle hunde. Vi hjælper gerne med at finde passende udstyr i HundensgaardButik

 • Dækken

  Anbefales til hvalpe og kuldskære hunde i koldt og vådt vejr.

 • Håndklæde

  Håndklæde eller tæppe til hunden hvis det er vådt eller koldt i vejret

 • Høm-høm poser

  Til opsamling af hundens efterladenskaber

 • Vaccinations- eller antistof-attest

  Medbringes første træningslektion

 • Forsikringspolice

  Medbringes første træningslektion