Eneundervisning

Har du lyst til eller måske brug for koncentreret undervisning, hvor kun du og din hund er i fokus, tilbyder jeg eneundervisning fortrinsvis i dagtimerne.

Det kan være med henblik på træning af et bestemt træningsproblem eller blot generel træning, der styrker dit sammenhold med hunden.

Det kan være du ikke kan deltage i træning på hold pga. tidspunkterne eller andet, men alligevel ønsker at få hjælp til træning af din hund.

Hvis din hund har svært ved at koncentrere sig til almindelig hundetræning på hold, kan det være en fordel at tage 1-2 enetimer, for at lære hvorledes du får kontakt med din hund, inden I starter på et træningshold med andre hunde.

Enetimer kan også være for børnefamilien, der har brug for ideer til hvordan børnene involveres i den daglige omgang og træning med hunden.

Hvis I er et par stykker, der ønsker at træne noget helt bestemt med jeres hunde, kan jeg sammensætte et forløb med fokus på netop dette.

Ring og få en snak om mulighederne.

Pris

1 lektion af 1 times varighed: 550,- kr. (Prisreguleret pr. 1. januar 2022)
5 lektioner af 1 times varighed: 2200,- kr. (Prisreguleret pr. 1. januar 2022)

Enetimer afholdes kun hverdage mellem kl. 10 – 16

Kørsel

Eneundervisning foregår normalvis på Hundensgaard. Ønsker du undervisningen hjemme eller andet steds koster kørsel pr. kørt km: 3,5 kr.