Hundepensioner/dagpleje vi kan anbefale

Når du skal på ferie og din hund skal passes, er det vigtigt, at du kan aflevere den et sted, hvor du er tryg ved, at den har det godt. Ligeledes hvis du har en lang arbejdsdag eller din hund ikke kan være alene hjemme er hundedagpleje en god mulighed.

Hundensgaard kan anbefale følgende hundepensioner og dagpleje:

Nordskovhus Hundepension

Nordskovhus Hundepension er en pension beliggende ved Sorring centralt i Midtjylland. Ejendommen er på 30 tønder land – beliggende lige op ad skov og med åbne marker omkring.

Nordskovhus er en lille hyggelig pension, hvor interesse og omsorg for hundene præger hverdagen. Susan lægger vægt på, at din hund skal have en god oplevelse og på at nå ind til hver enkelt hund og finde vejen til dens hjerte. Her omgås hundene på en rolig og harmonisk måde. Hundene luftes 3 gange dagligt, morgen, middag og aften og altid med en ny rute, så hunden får en god sanseoplevelse hver gang.

Her er 14 store lyse bokse, der er indrettet, så hundene kan nyde opholdet optimalt. Alle er med udeløbegårde, og de 5 af boksene er på ca. 18 m² stykket. Hundene har mulighed for at vælge/fravælge kontakt med nabohunden og de stresses ikke af hinanden, da løbegårdene er fordelt i tre små afdelinger. Alle bokse er med varme og der spilles dæmpet radio i dagtimerne.

På Nordskovhus er desuden tre store tumlegårde med forskellige aktiviteter. Efter gåturen tilbydes hundene at komme ud og lege frit nogle timer hver dag.

Læs mere om og kontakt Nordskovhus Hundepension her: www.nordskovhus.dk

Hundedagpleje i Brabrand

Hundehaven er for kærlige familiehunde, som har brug for selskab, leg og nærvær i dagtimerne.

Det er en legeplads, en indendørs hundeskov, et samlingspunkt for vovse-venner, en børnehave for firbenede og ikke mindst et værested for hunde, hvis ejere har en lang arbejdsdag!

Læs mere om og kontakt Hundehaven Potefryd her: https://www.hundehavenpotefryd.dk/