Orbiloc lygter

Orbiloc Dog Dual er en dansk fremstillet LED sikkerhedslygte af høj kvalitet, som er designet til at beskytte dig og din hund.

Orbiloc Dog Dual forsikrer jer at I begge er synlige overfor andre, når I færdes i mørket. Den reducerer drastisk risikoen for at blive involveret i en ulykke eller en farlig situation. Med Orbiloc Dog Dual vil andre trafikanter have mulighed for at se jer fra en afstand på op til 5 km, hvilket giver trafikanterne masser af tid til at reagere.

Orbiloc Dog Dual er fremstillet sådan, at den kan holde til alt, hvad din hund udsætter den for. Den er vandtæt på ned til 100 meters dybde og kan holde til en vægt på 100 kg. Faktisk stoler vi så meget på holdbarheden af vores produkt at vi har givet den en tre år lang garanti.

Gummistrip til sikker fastgørelse medfølger.

Pris: 225,- kr.

Clips til let fastgørelse

Orbiloc clipsen gør det muligt, at fastgøre lygten til sele, halsbånd, line, dit tøj, hat eller andet sted, du synes, den skal være synlig.

Clipsen kan gabe over materiale på op til 35 mm.

Orbiloc clipsen er meget stærk og gør det muligt, at sætte lygten fast med lyset vendende ned af.

Pris: 50,- kr.

Ekstra batteri og silikonemembran

Orbiloc Servicekit indeholder alt hvad du behøver, for at holde din lygte lysende.Lygten bruger to CR-2032 Litium batterier. Til alle lygter medfølger to af disse batterier, hvilket giver en levetid på hele 250 timer, når lygten blinker og hele 100 timer, når den lyser konstant.

Den lille silikone O-ring er nødvendig for at lygten er vandtæt til 100 meters dybde. Det anbefales at skifte o-ringen hver gang nyt batteri isættes.

Når batteriet skiftet, skal + symbolet vende ned i bunden af lygten.

Servicekittet indeholder:

  • Batteri pakke med 2 x CR2032 Litium batterier
  • 1 x O-ring af silikone

Pris: 50,- kr.