Træningen

Alle hunde har behov for at blive aktiveret, lære nyt og at komme ud og være sammen med andre hunde.

I samværet med artsfæller lærer din hund spillereglerne i hundenes verden og den lærer at tale ”hundsk”. Det er vigtigt, at hundene får opbygget sunde relationer til artsfæller. Derfor bliver den frie (men kontrollerede!) leg prioriteret højt på alle hold.

Træningen er for alle hunde uanset størrelse, alder, race og træningserfaring. Her er noget for enhver smag: Hvalpetræning, Basis Samarbejde for begyndere, fortsættere og rutinerede, klikkertræning, motorik og kropskontrol på Hundensgaard motorikbane, næsearbejde i form af spor, feltsøg og færtdiskriminering.

Holdtræning tilbydes hverdagsaftener og lørdag formiddag.

Desuden tilbydes enetimer i dagtimerne – kontakt mig for at høre mere.

 • Kontakt - og samarbejdsøvelser

  Der styrker hund og ejers sammenhold

 • Sjove tricks

  Som kan imponere naboen og som ligeledes styrker sammenholdet mellem hund og ejer.

 • Lydighedsøvelser

  Der er praktiske og nødvendige af sikkerhedsmæssige årsager.

 • Kropskontrol

  Der styrker hundens selvbevidsthed.

 • Problemløsning og næsearbejde

  Der øger hundens selvtillid og mindsker stress.

Alle hunde er forskellige og derfor er træningen tilrettelagt således, at der tages hensyn til den enkelte hunds færdigheder, temperament og motivation. Ingen hund eller ejer bliver presset til noget, de ikke bryder sig om eller magter. Du må dog forvente at få konstruktiv kritik og måske få skubbet lidt til din opfattelse af, hvad hundetræning egentlig er.

Træningen foregår på markerne omkring vores ejendom på Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel. Der trænes en gang ugentligt af en varighed på ca. 1 time inkl. pauser til teori, leg og socialt samvær.