,

Anbefaling af hundepensioner

Nordskovhus hundepension

Når du skal på ferie og din hund skal passes, er det vigtigt at du kan aflevere den et sted, hvor du er tryg ved, at den har det godt. Hundensgaard kan anbefale følgende hundepensioner:

Nordskovhus Hundepension

Nordskovhus Hundepension er en pension beliggende ved Sorring centralt i Midtjylland. Ejendommen er på 30 tønder land – beliggende lige op ad skov og med åbne marker omkring.

Nordskovhus er en lille hyggelig pension, hvor interesse og omsorg for hundene præger hverdagen. Susan lægger vægt på, at din hund skal have en god oplevelse og på at nå ind til hver enkelt hund og finde vejen til dens hjerte. Her omgås hundene på en rolig og harmonisk måde. Hundene luftes 3 gange dagligt, morgen, middag og aften og altid med en ny rute, så hunden får en god sanseoplevelse hver gang.

Her er 14 store lyse bokse, der er indrettet, så hundene kan nyde opholdet optimalt. Alle er med udeløbegårde, og de 5 af boksene er på ca. 18 m² stykket. Hundene har mulighed for at vælge/fravælge kontakt med nabohunden og de stresses ikke af hinanden, da løbegårdene er fordelt i tre små afdelinger. Alle bokse er med varme og der spilles dæmpet radio i dagtimerne.

På Nordskovhus er desuden tre store tumlegårde med forskellige aktiviteter. Efter gåturen tilbydes hundene at komme ud og lege frit nogle timer hver dag.

Læs mere om og kontakt Nordskovhus Hundepension her: www.nordskovhus.dk

Syddjurs Hundepension

Syddjus Hundepension

Jeg kan anbefale Syddjurs Hundepension, som ligger i landlige omgivelser udenfor Ebeltoft.

Her er plads til 12 hunde af gangen og hver hund vil den få tildelt sin egen boks og løbegård. Alle hunde har her fri adgang til egen løbegård på ca. 7 m2.

På pensionen findes desuden en hundelegeplads er på ca. 1000 m2, hvor der er mulighed for at lege alene eller med andre hunde. På legepladsen er der personale til at stimulere hundene med nye udfordringer, så deres ophold bliver varieret og spændende.

Alle hunde luftes flere gange dagligt i det naturskønne område omkring gården.

Læs mere om og kontakt Syddjurs Hundepension her: www.syddjurs-hundepension.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *