Basis Samarbejde – Lørdag

Dette hold er for hunde og ejere med begrænset træningserfaring. Din hund er minimum 10 mdr. gammel og kan være unghund eller voksen hund, men har af den ene eller anden årsag begrænset erfaring i at træne i nærhed af andre hunde.

Du har evt. trænet på andre hold og ønsker at vedligeholde din hunds træning og fortsætte jeres gode samarbejde. Det kan også være dig, der som hundeejer, enten aldrig har lært eller måske bare ønsker at få genopfrisket, hvorledes træning ved hjælp af positive træningsmetoder giver et godt basis samarbejde og en glad og velfungerende familiehund.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder.
Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke ligesom vi skal træne praktiske øvelser som f.eks. ikke at hoppe op.

Introduktion til og brug af klikkertræning vil ligeledes indgå i programmet. Træningen vil blive tilrettelagt efter de tilmeldte hundes erfaring og motivation og altid foregå i små sekvenser af gangen.

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard, Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel. Enkelte træningslektioner vil evt. foregå andre steder i lokalområdet.

Teori

Hver lektion vil desuden indeholde ca. et kvarters teori indenfor et relevant emne. Emner indenfor f.eks. kropssprog, dæmpende signaler, mental aktivering, alene hjemme problemer, racekendskab, stress mv.

Leg og samvær

Socialiseringen er fortsat en meget vigtig øvelse for alle hunde. De har brug for en masse positive oplevelser med forskellige artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Instruktør

Hundeinstruktør og Adfærdsbehandler Ditte Maria Nors Jensen

Start

Lørdag den 17. august 2024

Hvornår

Lørdag kl. 11.15 – 12.30 følgende dage:

Uge 33: 17. august
Uge 34: 24. august
Uge 35: Ingen træning
Uge 36: 07. september
Uge 37: 14. september
Uge 38: 21. september
Uge 39: 28. september
Uge 40: 05. oktober

Pris

1100,- kr. for  8 + 3/4 timers træning.

Antal

Der er max 8 hunde på holdet.
Holdet oprettes ved min 5 deltagere.

Ingen ledige pladser