Hvalpe Fortsættere

Dette hold er for dig, der har en hvalp mellem 16 uger og 1 år (afhængig af race). I har deltaget på hvalpehold og ønsker at fortsætte det gode samarbejde og arbejde videre med det, I allerede har lært.

Måske I ikke har deltaget på et hvalpehold, men I har brug for at lære de grundlæggende samarbejdsøvelser, få inspiration til videre læring og socialisere med jævnaldrende.

Træningen

Træningen består af indlæring/vedligehold af grundlæggende lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Der vil også være plads til sjove øvelser som f.eks. at lære hundene at spille død eller at danse. Da hvalpe ikke kan koncentrere sig i længere tid af gangen, vil træningen foregå i små sekvenser.

Enkelte træningslektioner kan evt. foregår i Hammel by eller i Frijsenborgskoven.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde er naturligvis højt prioriteret på dette hold. Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Hvor

Hundensgaard. Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.
Enkelte lektioner vil foregå andre steder i lokalområdet.

Instruktør

Træningen varetages af Instruktør og Adfærdsbehandler Ditte Maria Nors Jensen.

Ny hvalp midt i sæsonen?

Får du hvalp midt i træningsforløbet, er det muligt at komme med på holdet til reduceret pris resten af sæsonen – så frem der er ledige pladser. Kontakt mig for at høre nærmere.

Start

Lørdag den 17. august 2024

Hvornår

Lørdag kl. 09.30 – 10.45 følgende dage:

Uge 33: 17. august
Uge 34: 24. august
Uge 35: Ingen træning
Uge 36: 07. september
Uge 37: 14. september
Uge 38: 21. september
Uge 39: 28. september
Uge 40: 05. oktober

Pris

1100,- kr. for  8 + 3/4 timers træning.

Antal

Der er max 8 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser