Feltsøg – Begyndere – maj 2019

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for dig, der ønsker at opleve, hvor fantastisk en lugtesans din helt almindelige familiehund faktisk har. Du ønsker at lære grundelementerne i feltsøg med din hund. Du vil på dette hold få inspiration til hvorledes du kan aktivere din hund, med det den egentlig er aller bedst til.

Forudsætninger for at deltage på holdet er, at du som minimum har deltaget på hvalpe- og/eller basishold på Hundensgaard eller på anden vis har grundelementerne i træningen med din hund på plads.

Træningen

Træningen vil dreje sig om feltsøg.

Sværhedsgraden vil gradvist blive øget ved f.eks. at lave feltet større, ved at lade andre udlægge genstand i feltet, eller ved at lave feltet på forskelligt underlag . Sideløbende vil der blive træning af markering af de genstande, hundene skal finde på sporet samt træning i dirigering af hunden.

Socialt samvær

På dette hold er ikke indlagt tid til leg, men hundene må naturligvis lukkes fri og lege efter træningen, hvis ejerne er enige herom. Dette foregår altid i de indhegnede folde og i mindre grupper hvor hundene passer sammen i temperament og størrelse.

Næste hold starter

Lørdag den 18. maj 2019

Hvornår

Kl. 11.00 – 12.30 følgende dage:

Uge 20: 18. maj
Uge 21: Ingen træning
Uge 22: 01. juni
Uge 23: Ingen træning
Uge 24: 15. juni
Uge 25: 22. juni

Pris:

750,- kr. for 6 timer

OBS! Max 6 hunde på holdet!

Ledige pladser