Hunde-fitness – November 2022

Hvem er dette hold for?

Et hold for alle hunde uanset race, alder og træningserfaring.

Deltagelse på dette hold vil styrke dit samarbejde med din hund, ligesom din hund vil få styrket sin tillid til, at I sammen kan løfte mange spændene opgaver sammen.

Et hold for dig der vil have tæt kontakt med din hund.

Træningen

Din hund vil få trænet sin balance og kropskontrol på Hundensgaard motorikbane. Her er forskellige forhindringer som f.eks. balancebro, hængegynge, hængebro og meget andet.

Vi skal også bruge Fit-Paws, som er sjove og spændene fitness-redskaber, som vi sætter sammen på forskellige måder for således at variere øvelserne.

Hundene skal lære håndtarget, som sammen med gode godbidder er vores guide til det gode samarbejde med hunden i øvelserne.

En enkelt lektion vil foregå i skoven, hvor vi vil lave hundefitness vha. at træstubbe, træstammer mv. Der vil vi have fokus på hvordan en gåtur kan blive aktiv for dig og din hund ved f.eks. at bruge det, der findes i skoven. Vi vil tænke jeres daglige gåture ind i det, så i fremover kan have en aktiv gåtur sammen.

Øvelserne vil blive udført step by step og på en meget rolig måde, så der ikke sker nogen overbelastning af hundens krop, hvorfor er ro et vigtigt element i træningen.

Socialt samvær og pauser

Da det kræver meget koncentration at træne motorik, vil vi tage korte pauser, hvor hundene får lov at gå rundt og snuse lidt i området eller hvor de kan være fri sammen uden snor. Den frie leg foregår i de indhegnede folde i grupper, hvor hundene passer sammen i størrelse og temperament.

Næste hold starter

Lørdag den 5. november 2022

Hvornår

Kl. 10.00 – 11.00 følgende dage:

Uge 44: 05. november
Uge 45: 12. november
Uge 46: 19. november
Uge 47: 26. november
Uge 48: 03. december
Uge 49: 10. december

Pris:

750,- kr. for 6 timer

Max 8 hunde på holdet.

Ledige pladser