Næsearbejde – Feltsøg

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for dig, der ønsker at opleve, hvor fantastisk en lugtesans din helt almindelige familiehund faktisk har. Du ønsker at lære grundelementerne i feltsøg med din hund. Du vil på dette hold få inspiration til hvorledes du kan aktivere din hund, med det den egentlig er aller bedst til.

Forudsætninger for at deltage på holdet er, at du som minimum har deltaget på hvalpe- og/eller basishold på Hundensgaard eller på anden vis har grundelementerne i træningen med din hund på plads.

Træningen

Træningen vil dreje sig om feltsøg.
Sværhedsgraden af vil gradvist blive øget ved f.eks. at lade hunde afsøge større områder og i forskellig vegetation, ved at lade andre personer udlægge genstande i feltet eller lave forstyrrelser i feltet.

Sideløbende vil der blive træning af markering af de genstande, hundene skal finde på sporet samt træning af dirigering.

Socialt samvær

På dette hold er ikke indlagt tid til leg, men hundene må naturligvis lukkes fri og lege efter træningen, hvis ejerne er enige herom. Dette foregår altid i de indhegnede folde og i mindre grupper hvor hundene passer sammen i temperament og størrelse.

Start

Lørdag den 24. august.

Hvornår

Lørdage kl. 11.15 – 12.30

Uge 34: 24. august
Uge 35: 31. august
Uge 36: Ingen træning
Uge 37: 14. september
Uge 38: 21. september
Uge 39: 28. september
Uge 40: 05. oktober

Pris:

950,- kr. for 7 ½ time.

Max 6 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser