Spor – Begyndere – Maj 2020

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for dig, der ønsker at opleve, hvor fantastisk en lugtesans din helt almindelige familiehund faktisk har. Du ønsker at lære grundelementerne i sporlægning og -søg med din hund. Du vil på dette hold få inspiration til hvorledes du kan aktivere din hund, med det den egentlig er aller bedst til.

Forudsætninger for at deltage på holdet er, at du som minimum har deltaget på hvalpe- og/eller basishold på Hundensgaard eller på anden vis har grundelementerne i træningen med din hund på plads.

Træningen

Træningen vil dreje sig om spor.

Formålet er, at lære hundene at følge et spor af menneskefært for derved at finde en genstand, som ikke passer ind i naturen. Vi vil starte helt fra bunden med at lægge korte spor med godbidder, så hundene hurtigt bliver motiverede for at følge vores fært.

Sværhedsgraden af sporene vil gradvist blive øget ved f.eks. at gå længere spor, ved at tilføje buer og knæk, ved at lægge sporene på forskelligt underlag eller ved at lade andre personer lave forstyrrelser på sporet. Sideløbende vil der blive træning af markering af de genstande, hundene skal finde på sporet.

Socialt samvær

På dette hold er ikke indlagt tid til leg, men hundene må naturligvis lukkes fri og lege efter træningen, hvis ejerne er enige herom. Dette foregår altid i de indhegnede folde og i mindre grupper hvor hundene passer sammen i temperament og størrelse.

Næste hold starter

Lørdag den 02. maj 2020

Hvornår

Lørdag kl. 09.30 – 10.30

Uge 18: 02. maj
Uge 19: Ingen træning
Uge 20: 16. maj
Uge 21: 23. maj
Uge 22: Ingen træning
Uge 23: 06. juni
Uge 24: 13. juni

Pris:

700,- kr. for 5 timer

Max 6 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser