Tema Lørdag

Dette hold er for dig der ønsker at fortsætte træningen af din unghund. Din hund er minimum ½ år og har deltaget på hvalpehold og/eller unghundehold.

Træningen

Træningen består bl.a. af basisøvelser som at gå pænt i snor og komme når ejer kalder. Desuden vil vi arbejde med kontaktøvelser, som er med til at styrke det gode samarbejde mellem dig og din hund samt træne hundefitness og bruge Hundensgaards motorikbane, hvor vi træner hundens kropskontrol og I dermed sammen øger dens selvtillid.

To gange skal vi træne på Hundensgaard, to gange tager vi i skoven ved Årslev og laver forskellige søg til hundene og så tager vi en tur på Strøget i Århus og en tur til Plantorama i Tilst, hvor vi vil lave en masse miljøtræning.

Hvor

Træningen foregår 2 gange på Hundensgaard, 2 gange ved Årslev skov v Brabrand, samt 1 gang ved Plantorama i Tilst og 1 gang på Strøget i Århus.

Socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde vil der naturligvis være plads til, når vi træner på Hundensgaard. Hundene vil blive inddelt i hold med ligesindede hunde og foregår i de indhegnede folde under kontrollerede forhold.

Instruktør

Undervisningen varetages af Merethe Paludan.

Næste hold starter

Lørdag den 13. april 2024

Hvornår

Kl. 11.30 – 12.30 følgende dage:

Uge 15: 13. april
Uge 16: 20. april
Uge 17: 27. april
Uge 18: 04. maj
Uge 19: 11. maj
Uge 20: Ingen træning
Uge 21: 25. maj

Pris

750 kr. for 6 timer.

Max 8 hunde på holdet.
Holdet oprettes ved minimum 6 tilmeldte.

Ledige pladser