Vedligehold & Samarbejde

Dette hold er for dig, der ønsker at vedligeholde dit gode samarbejde med din hund og ikke mindst give din hund (og dig selv) nye udfordringer. I har grundtræningen i orden fra deltagelse i minimum hvalpe- og unghundetræning og er bekendt med træning med klikker.

Træningen

Omdrejningspunktet i træningen vil være klikkertræning. Vi skal lære hundene nye øvelser og tricks og gøre dem bevidste om, de har kontrol over, hvad der kan ske.

Træningen vil bestå af en bred vifte af øvelser, der skaber en harmonisk hund og et godt samarbejde hund og ejer imellem. Vi skal træne tricks som f.eks. at tørre poterne af på måtte, åbne/lukke skuffer, gemme hovedet i en spand. Vi skal øve kropskontrol på Hundensgaard motorikbane og på legepladsen på Søndervangsskolen i Hammel. Vi skal stimulere hundens næser med spor- og feltsøg og i det hele taget give hundene en oplevelse af at det at lære, er fantastisk sjovt.

Enkelte træningsgange vil foregå andre steder end på Hundensgaard.

Socialt samvær

Hundene vil hver gang få pauser, hvor de kan være sammen uden snor. Den frie leg foregår i de indhegnede folde i grupper, hvor hundene passer sammen i størrelse og temperament.

Næste hold starter

Torsdag den 18. august 2022

Hvornår

Torsdag kl. 17.30 – 18.45

Uge 33: 18. august
Uge 34: 25. august
Uge 35: 01. september
Uge 36: 08. september
Uge 37: Ingen træning
Uge 38: 22. september
Uge 39: 29. september
Uge 40: 06. oktober
Uge 41: 13. oktober

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.
Enkelte træningsgange vil foregå andre steder i lokalområdet.

Pris:

1250,- kr. for 10 timer

Max 8 hunde på holdet

Ledige pladser