Vinter Spor – Februar 2024

Hvem er dette hold for?

Dette hold er for dig, der ønsker at træne din hunds fantastiske lugtesans. Holdet er for alle hunde – om de har prøvet at gå spor før eller ej. For dig, der ikke har prøvet at træne sporsøg med din hund før, vil vi starte med grundlæggende intro til at lægge og gå spor. For dig, der har trænet sporsøg før, vil vi vedligeholde og udfordre din hunds kundskaber i sporsøg.

Du vil på dette hold få inspiration til nye måder at aktivere din hund, med det den egentlig er aller bedst til; næsearbejde.

Træningen

Træningen vil dreje sig om spor.

Sværhedsgraden af sporene vil gradvist blive øget ved f.eks. at gå længere spor, ved at tilføje buer og knæk, ved at lægge sporene på forskelligt underlag eller ved at lade andre personer lave forstyrrelser på sporet. Sideløbende vil der blive træning af markering af de genstande, hundene skal finde på sporet.

Socialt samvær

På dette hold er ikke indlagt tid til leg, men hundene må naturligvis lukkes fri og lege efter træningen, hvis ejerne er enige herom. Dette foregår altid i de indhegnede folde og i mindre grupper hvor hundene passer sammen i temperament og størrelse.

Næste hold starter

Lørdag den 10. februar 2024

Hvornår

Kl. 11.30 – 12.30 følgende dage:

Uge 06: 10, februar
Uge 07: 17. februar
Uge 08: 24. februar
Uge 09: 02. marts
Uge 10: 09. marts
Uge 11: 16. marts

Pris:

1000,- kr. for 6 timer

Max 6 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser