Vinteraktive – Lørdag

Dette hold er for dig, der ønsker at fortsætte træningen med din hund gennem vinteren – trods vintervejrets luner. Din hund er mindst et år gammel og I har minimum gået på hvalpe- og/eller unghundehold og ønsker at fortsætte det gode samarbejde.

OBS! Træningen foregår udendørs i al slags vejr. Kuldskære hunde kan derfor have brug for et dækken.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder og praktiske øvelser som f.eks. ikke at hoppe op. Vi vil desuden arbejde med indlæring af nye øvelser som f.eks. tricks som at bukke, rulle eller bakke.

Da vejret kan være vådt og koldt på denne årstid, vil fokus være en aktiv træning, hvor hundene ikke sidder for meget stille. Derfor vil vi arbejde med hundenes motorik og kropskontrol på Hundensgaard motorikbane, lave søgeopgaver i marken og i skoven samt andre aktive øvelser.

Leg og samvær

Socialiseringen er en meget vigtig læring for alle hunde. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at vedligeholde det venlige hundesprog og øve spillereglerne hunde imellem. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Start

Lørdag den 10. februar 2024

Hvornår

Lørdage kl. 10.00 – 11.00 følgende dage:

Uge 06: 10, februar
Uge 07: 17. februar
Uge 08: 24. februar
Uge 09: 02. marts
Uge 10: 09. marts
Uge 11: 16. marts

Hvor

Hundensgaard, Voldby Hedevej 40,
8450 Hammel.

Pris:

750,- kr. for 6 timer

Max 8 hunde på holdet.

Ingen ledige pladser