Vinterhvalpe hold 2 – Onsdag

Dette hold er for dig, der har en hvalp mellem 8 uger og ½ år (afhængig af race).

Socialisering og miljøtræning er meget vigtigt læring for en hvalp, idet den i begyndelsen af sit liv danner sin grundlæggende opfattelse af verden omkring sig. Får hvalpen derfor en masse positive oplevelser med artsfæller, nye mennesker, ting og steder, vil den være godt rustet til de udfordringer, den vil møde senere i livet.

Træningen

Træningen består af indlæring af grundlæggende lydighedsøvelser, som f.eks. sit, dæk, gå pænt i snor og indkald. Der vil også være plads til sjove øvelser som f.eks. at lære hundene at spille død eller at danse. Da hvalpe ikke kan koncentrere sig i længere tid af gangen, vil træningen foregå i små sekvenser.

Teori

Inden den praktiske træning vil vi mødes og snakke teori. Dette foregår uden hund i Hundehaven Potefryd mandag den 5. februar kl. 18.30 – 20.30. Teorien vil indeholde emner som kropssprog, bidehæmning,  indlæring af alene hjemme, aktivering, renlighedstræning mv.

Leg og socialt samvær

Leg og socialt samvær med de andre hunde er naturligvis højt prioriteret på dette hold. Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Ny hvalp midt i sæsonen?

Får du hvalp midt i træningsforløbet, er det muligt at komme med på holdet til reduceret pris resten af sæsonen – så frem der er ledige pladser. Kontakt mig for at høre nærmere.

Næste hold starter

Mandag den 5. februar 2024

Hvor

Teoriaften og praktisk træning foregår
i Hundehaven Potefryds lokaler.
Edwin Rahrs Vej 78, 8220 Brabrand.

Hvornår

Mandag den 5. februar:
Teori kl. 18.30 – 20.30

Praktisk træning kl. 19.15 – 20.15

Uge 07: Onsdag den 14. februar
Uge 08: Onsdag den 21. februar
Uge 09: Onsdag den 28. februar
Uge 10: Onsdag den 06. marts
Uge 11: Onsdag den 13. marts
Uge 12: Onsdag den 20. marts

Pris

1150,- kr. for 8 timers teori og træning.

Antal

Max 8 hvalpe på holdet

Ingen ledige pladser