Vinter Unghunde – Februar 2024

Dette hold er for dig, der har trænet på hvalpehold og nu har en unghund. Din hund er endnu ikke blevet et år og du ønsker at vedligeholde dens træning og fortsætte jeres gode samarbejde – på trods af, det er vinter og koldt.

OBS! Træningen foregår udendørs i al slags vejr. Kuldskære hunde kan derfor have brug for et dækken.

Træningen

Træningen består af vedligehold af de grundlæggende basisøvelser som f.eks. at vente på værs’go, gå pænt i snor, kontakt og komme når ejer kalder.

Der vil være plads til indlæring af nye øvelser lige fra de traditionelle lydighedsøvelser til mere udfordrende øvelser som at lære hunden tricks som at bukke, rulle eller bakke, ligesom vi skal træne praktiske øvelser som f.eks. ikke at hoppe op.

Da det er vinter og måske vådt og koldt, vil vi være aktive i træningen. Vi skal på marken og i skoven og træne feltsøg og vi skal udfordre hundenes mod og træne deres kropskontrol på Hundensgaard motorikbane.

Leg og samvær

Socialiseringen er stadig en meget vigtig læring for hunde i udvikling. De har brug for en masse positive oplevelser med artsfæller, for at øve sig i sproget og spillereglerne hunde imellem – specielt når nu hormoner begynder at spille ind. Derfor er samværet med de andre hunde højt prioriteret på dette hold.

Når hundene leger, vil vi observere dem, om nødvendigt hjælpe dem med at løse eventuelle konflikter samt snakke om, hvorledes de kommunikerer vha. kropssprog og lyde.

Næste hold starter

Søndag den 11. februar 2024

Hvornår

Søndage kl. 10.00 – 11.00

Uge 06: 11. februar
Uge 07: 18. februar
Uge 08: 25. februar
Uge 09: 03. marts
Uge 10: 10. marts
Uge 11: 17. marts

Hvor

Træningen foregår primært på Hundensgaard.
Voldby Hedevej 40, 8450 Hammel.

Instruktør

Ditte Maria Nors Jensen.

Pris:

750,- kr. for 6 timer.
Max 8 unghunde på holdet.

Ingen ledige pladser